Στείλατε ένα SMS και το μετανιώσατε; Υπάρχει ένα περιθώριο διόρθωσης! – Γράψατε το μήνυμα βιαστικά, και πάνω σε αυτή τη βιασύνη πατήσατε και το send, αλλά το μετανιώσατε; Τελικά σας πέρασε από το μυαλό η ιδέα να μπορούσατε να κάνετε undo σε αυτή την κίνηση;

Κι όμως, ίσως να υπάρχει ένα μικρό περιθώριο για να μπορείς να αποτρέψεις την αποστολή του μηνύματος για το οποίο μετάνιωσες. Αν είσαι κάτοχος iPhone ακολούθησε την παρακάτω διαδικασία βήμα -βήμα:

Βήμα 1: Μπες στα μηνύματα.

Βήμα 2: Γράψε ένα SMS και πάτα ‘send’. Θα παρατηρήσεις ότι το iPhone στο επάνω μέρος γράφει ‘Sending’ αφού, η συσκευή χρειάζεται κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να στείλει το μήνυμα και να γεμίσει η πράσινη (εάν πρόκειται για συμβατικό SMS) ή η μπλε (εάν πρόκειται για iMessage) μπάρα.

Βήμα 3: Για να σταματήσεις τη διαδικασία αποστολής, πρέπει να γυρίσεις το iPhone σε ‘Λειτουργία Πτήσης’ (Airplane Mode). Με τη διαφορά ότι αυτό πρέπει να γίνει πολύ γρήγορα.

Πως θα γίνει αυτό; Ενώ γεμίζει η μπάρα, βάλε το δάκτυλό σου αριστερά, δίπλα από το κεντρικό κουμπί του iPhone και σύρε το προς τα πάνω για να φέρεις το Control Center του iPhone στην επιφάνεια, και πάτησε επάνω στο εικονίδιο με το αεροπλανάκι για να κόψεις κάθε επαφή με το δίkτυο κινητής. Αυτό ήταν. Μόλις διέκοψες την αποστολή του SMS!

Βήμα 4: Πήγαινε πίσω στα μηνύματα, αφού σύρεις προς τα κάτω το αναδυόμενο μενού ‘Control Center’. Θα διαπιστώσεις ότι το μήνυμα δεν στάλθηκε, εφόσον έχει εμφανιστεί το θαυμαστικό με την ένδειξη “Not Delivered”.

Στη συνέχεια μπορείς να διαγράψεις το μήνυμα.

Ένα συμβατικό SMS χρειάζεται περίπου 2,3 δευτερόλεπτα να αποσταλεί. Οπότε έχετε στην διάθεσή σας 1 δευτερόλεπτο να το μετανιώσετε και άλλο ένα για να δράσετε με αστραπιαίες κινήσεις !

Πηγή: secnews.gr